- 7 derinlik kısmını uyarıda bulunduğunuz için teşekkür ederim 2 yazacakken 7 yazmışım gerekli düzeltmeyi yaptım
- Henüz daha domain konusunda kararsız 8 tane domain var onlar içinde kararsız kaldım kaldım mantar bank olmayacak ama
- Birden farklı bankada hesap açmamız bu bizim açımızdan iyi değildir. Hem takibi de zordur 15-20 banka var. Herkes için banka hesabı açamayız.
- PAPARA da BDDK onaylı ödeme sistemi firması orasıda denetleniyor. Oraya yatan paralar, çekilen paralar devlet denetleyebiliyor. Araştırın bankadan tek farkı faiz ile para alıp vermiyor. Kendine ait banka kartı bile var.
- 10 binler yok 100binler dönecek diyorsunuz. Biz o kadar 1 kişiden yüksek ödeme zaten ilk etapta kabul etmeyeceğiz. Hızlı birden büyüme değil istikrarlı kontrollü büyüme olacak. Bir lastik firmasının reklamı var Kontrolsüz güç güç değildir. Çiftlik bank sahibi büyümeyi kendi bile bu kadar beklemiyormuş.

Banka faizi ile kıyaslamışsınız elinizde 50bin tl paranız olsun ve riske girerim ben diyorsanız riskten öte çalışacaksınız ve personel çalıştıracaksınız. Tabii çalışacak adam bulursanız kimse o işte çalışmak istemiyor. Size bazı İŞ diyeyim 1 yıl sonra o paranız 150bin tl olur. İşi de size ve R10 okuyucularına yazayım SOLUCAN GÜBRESİ şu anda en karlı yatırım... Kendiniz üreteceksiniz

YerelTeknoloji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İLK MESAJ;

SON MESAJ;

Hocam

İlk mesajınızda 7 derinliğe kadar oluvak üye bulana şu şu diye yazmışsınız bakın şimdide 2 derinlik diyonuz kendi tezinizi kendiniz çürütüyorsunuz biz çıkarmadım 7 diyi siz ilk mesajınızda yazdınız bakın laf kalabalığına veya sözlük oyunlarjna gerke yok acıklık ve netlik en iyisidir. Bu tip sistemleri alt yapısı işleyişi brlli herşeyi belli yani kimse yıllık %20 veay %25 karla girmez banka bile aylık % desini yıllıga vurdunmu daha fazla ediyorki banka en güvenilir araç 100tl ker 200tl ler cerek sizfe biliyorsunuz burda amaç 10.000bin tl ler yok 100.000tl ler ordada zaten bankanın verdiği faize bakıldığında kimse vermez ki yasa dışı iş yoksa tabi. Banka yatırımına gelelim siz şirket iseniz birden fazla şirketiniz varsa her bankadan hesap açmada siz yapmanız ve kullanıcıya parayı o şekilde atmanız lazım. Kurumsal hesap açmak ücretsizdir bankalarda sonuçta bir iş düzgün denilecekse onaylı lisanslı yerlere değil acık ve düzgün (banka gibi) yerlere başvurulmasıdır.

İlk mesajda 7 derinlik yazanda üye getir kazna diyende sizsiniz son mesajınızda farklı yazıyorsunuz.

Ama genede ismi sizden ricam verinde sitenin en azından herkes şimdiden bilsin açılmadan.

Konuyu baltalar gibi olmuyorumdur inş sadece detayına inip sık dokuyorum ve düşüncelerimizi yazıyoruz.

Bir hatamız varsada Affola.

Saygılarımızla.