coder7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@McArea; Hocam bu konuda size kesinlikle katılıyorum. Çünkü aynı şey benim de başıma geldi. Firma ismi de vermeyecem. Fakat herkesin çok iyi bildiği bir firma bu. Bundan 3 ay önce biri günlük 300 ziyaretçili diğer günlük 400 ziyaretçili sitelerimi bu firmaya taşımak istedim. Biraz konuştum hangi host uygun falan işte. 2 domainli host paketini alsam nasıl olur dedim. Bana "yakın zamanda sıkıntı olabilir siteler trafikten kapanabilir bence her birine ayrı host alın çok daha iyi olur dedi" Tabi ben bunun pazarlama tekniği olduğunu anladım ve almadım. Gittim farklı bir firma ile çalıştım. Hiç bir sıkıntı da yaşamadım.

Ondan sonraki gün 2 host satmaya çalışan firma beni aradı ve size özel tek hosting pakatine %50 indirim kodu vereceğiz dediler. Tabi iş işten geçti. Benim hiç güvenim kalmadı, onlara karşı güvenimi kırdılar. Bedava verseler de almam yani. sanki benim derdim para. Arkadaşım biz güvenebileceğimiz, desteği sağlam ve parasının hakkını veren samimi firma arıyoruz. Bırakın artık bu pazarlamaları. (bütün firmalara söylüyorum)

Aynen öyle kardeşim bende de duydular ya 100-150 gb traffiği ve haber sitesi muhabbetini tabi bu adam çok kazanıyordur bu trafikle sunucuyu kilitleyelim nantığı kendislerinede satış politikanızı sevmediğimi söyeldim çünkü 200-250 tl ye rahatlıkla halldedebilidğim bir durumu neden 300-500 hatta 800 değilde 1750 veriyorum diye sordum ama haber siteleri bunu kullanmalı yoksa sıkıntı yaşar cevabı geliyor. işte veridyenin kurumsal paketinden habsedince siz bizi yarın arayım messajla olmuyor bu iş yardımcı olalım gibi bişeyler dediler ama ilk başta yaklaşımları hoşuma gitmedi bi kere.

endeline adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kurumsal Altın kullanıyorum. Yüksek CPU kullanan sitemde herhangi bir sorun yok şuan.
Özelden yazmıştım ama görmedin sanırım. kurumsal altın şu an takişbimde ve ilk sırada bakalım mantıklı gelirse onu alabilirim.