İLK MESAJ;
Piyasadaki genel özellikleri biliyorsunuz onları yazmama gerek yok
Script her şeye uygun olabilecek mesela inek çiftliği olabilirken, mantar üretim çiftliği de olabilecek
Öncelikle açık kaynak kodlu olacak (başka bir yazılımcı bile düzenleyebilecek, özellik ekleme veya özellik çıkarma yapabilecek)Üye bulana 7 derinliğe kadar prim özelliği olacak, ayrıca bu özellik kapatılabilecek. Şayet gerçekten yapılan bir ticaret varsa prim vermek suç değildir. Ponziye girmez. Ponzi nin hapis cezası var ve sistemde buna müsade edilmeyecek.
Tüm özellikler açılıp kapatılabilecek
Gerek ücretli tıklanma ve görüntülenme sayısını adminde gösteren ve ayarlanabilen reklam bannerları (üyelerin yaşına, cinsiyetine, mesleğine görede ayarlanabilecek) eklenebilecek
SCRİPTİ BİZ PAZARLAMASINI FALAN YAPMAYACAĞIZ KENDİ BÜNYEMİZDEKİ PROJELERDEKİ SİTELERDE KULLANILACAK
1 ADET ANONİM ŞİRKETİ 1 ADET LİMİTED ŞİRKETİM VARDIR, AYNI ZAMANDA MEDYA SEKTÖRÜNDEYİM
FİYAT VERİRKEN LÜTFEN MANTIKLI OLUN ABARTILI FİYAT VERMEYİN.
ELİNİZDE DEMOSU OLAN VARSA ONLARDA GÖNDEREBİLİR
SON MESAJ;
Sırayla sorularınıza cevap vereyim
- 7 katman olayı bizde olmayacak ona bende karşıyım; 1 baş üye, 1 ana üye 1 de normal üye olacak yani 2 katman olmuş olacak
- çiftlik scripti yazmamdaki amaç benzerlik olarak anlasınlar diye, yoksa mantar scripti desem kimse anlamaz
- papara BDDK tarafından lisanslı ödeme alma/gönderme firması neden papara para göndermek daha pratik, daha kolay, 7/24 gönderim yapabiliyoruz. Müşterimiz pazar günü de olsa para istese gönderim yapabileceğiz. Tüm bankalarda hesap açacağımıza yada müşterimize illaki xx bankasında hesap açacaksın diyeceğimize papara kullandırmak daha pratik
- Ben yazılıma fiyat biçmedim ki ama tutupta 1000tl ye yapılacak yazılıma ben yüksek paralar çevireceğim hava olsun gösteriş olsun diyerek 50 bin tl vermemiş beklememelisiniz. Lüks otellerde toplantılar yapıyorlar, lüks arabalarla geziyorlar, yüksek kar vaad ediyorlar, yüksek maaşlı çalışanlar gösteriyorlar, çok paralara yaptırdıkları sitelerden bahsediyorlar 5-6 ay sonra kapatıp kaçıyorlar. 1 Komostun fiyatı 40tl olacak isteyen 1 kompostla katılabilecek. Şunu bilin 10 binlerce üye geleceğine 100-150 üye olsun hem sorumluluk az olur hemde kazanç fazla olur. Ne kadar çok üye o kadar çok risk zaten ilk 120 günde 10 kişi 1 er kompost alsa ödemelerini düzenli aldığını gören sayıyı arttırır... Hayal satmıyoruz bunu hep diyorum biz hayal satmıyoruz satmayacağız.
- 120 günde yüzde 20 kar vermemiz en fazla bu rakamı yüzde 25 e çıkarmamız mantıklıdır. Daha fazla kar vaad edenleri görüyorsunuz. Kapanan çiftlikleri ve Aylık %30 kar vaad eden 50 bin tl ye yazılım yaptıran altın firması sahibi geçen hafta kaçtı. 120 günde %20 yada %25 kar demek yüzde 20 olunca senelik %80 e yüzde 25 olunca senelik yüzde 100 e yani 100 tl yatıran senelik olunca 200tl almış olacak. 7 basamak derinlik,1 yılda 100 bin üye yapacağıma 5 yılda 5 bin üye yaparım ama adam akıllı kimsenin ahını almadan yaparım
Hocam
İlk mesajınızda 7 derinliğe kadar oluvak üye bulana şu şu diye yazmışsınız bakın şimdide 2 derinlik diyonuz kendi tezinizi kendiniz çürütüyorsunuz biz çıkarmadım 7 diyi siz ilk mesajınızda yazdınız bakın laf kalabalığına veya sözlük oyunlarjna gerke yok acıklık ve netlik en iyisidir. Bu tip sistemleri alt yapısı işleyişi brlli herşeyi belli yani kimse yıllık %20 veay %25 karla girmez banka bile aylık % desini yıllıga vurdunmu daha fazla ediyorki banka en güvenilir araç 100tl ker 200tl ler cerek sizfe biliyorsunuz burda amaç 10.000bin tl ler yok 100.000tl ler ordada zaten bankanın verdiği faize bakıldığında kimse vermez ki yasa dışı iş yoksa tabi. Banka yatırımına gelelim siz şirket iseniz birden fazla şirketiniz varsa her bankadan hesap açmada siz yapmanız ve kullanıcıya parayı o şekilde atmanız lazım. Kurumsal hesap açmak ücretsizdir bankalarda sonuçta bir iş düzgün denilecekse onaylı lisanslı yerlere değil acık ve düzgün (banka gibi) yerlere başvurulmasıdır.
İlk mesajda 7 derinlik yazanda üye getir kazna diyende sizsiniz son mesajınızda farklı yazıyorsunuz.
Ama genede ismi sizden ricam verinde sitenin en azından herkes şimdiden bilsin açılmadan.
Konuyu baltalar gibi olmuyorumdur inş sadece detayına inip sık dokuyorum ve düşüncelerimizi yazıyoruz.
Bir hatamız varsada Affola.
Saygılarımızla.