Hocam anlamak isteyip istemediğinizi bilmiyorum fakat keşke benim de bi ferrarim falan olsaydı, Şöyle denize bakan villam olsaydı falan,ne gerek var para vermeye değil mi ? Ben üyelik için 1k'ya yaklaşık ücret ödedim. Sence de bir fark olması gerekmez mi ?
Ben sadece bir öneri sunuyorum ve doğrusunun bu olduğuna inanıyorum. Sizin beklentilerinizinle benimki aynı olmayabilir. Benim beklentim bu yönde. Diğer türlü foruma ekstra yük oluyor hem.
Konu yukarı taşıma ALIŞVERİŞ yapanların işine yaradığı için kullanılıyor. Flood mesaj da yasak. Ya ücretli üyelik alacaksınız. (flood mesajdan ban yemiş biri olarak)... 20tl lik silver üyelik sizi fakir yapmaz. Zengin de yapmaz ama en azından bu sorununuz ortadan kalkar.
Ama sen önemsemeyip üyelik filan almayacağım diyorsan 20 TL için, sizi de önemseyip bu söylediğinizi de yapmazlar... Ticaret yapanlar için bir kolaylıktır. Tabiki de takdir sizin
Dediğiniz şekilde astarı yüzünü geçiyor çoğu forum kullanıcısı için. Ben alışveriş kategorisinde dediğim şekilde bir butonun tüm kullanıcılar için faydalı olacağı görüşündeyim. Umarım ileride böyle bir buton konulur.
Ayrıca foruma katkı sadece 20 tl verip silver almak değildir.