Sırayla sorularınıza cevap vereyim
- 7 katman olayı bizde olmayacak ona bende karşıyım; 1 baş üye, 1 ana üye 1 de normal üye olacak yani 2 katman olmuş olacak
- çiftlik scripti yazmamdaki amaç benzerlik olarak anlasınlar diye, yoksa mantar scripti desem kimse anlamaz
- papara BDDK tarafından lisanslı ödeme alma/gönderme firması neden papara para göndermek daha pratik, daha kolay, 7/24 gönderim yapabiliyoruz. Müşterimiz pazar günü de olsa para istese gönderim yapabileceğiz. Tüm bankalarda hesap açacağımıza yada müşterimize illaki xx bankasında hesap açacaksın diyeceğimize papara kullandırmak daha pratik
- Ben yazılıma fiyat biçmedim ki ama tutupta 1000tl ye yapılacak yazılıma ben yüksek paralar çevireceğim hava olsun gösteriş olsun diyerek 50 bin tl vermemiş beklememelisiniz. Lüks otellerde toplantılar yapıyorlar, lüks arabalarla geziyorlar, yüksek kar vaad ediyorlar, yüksek maaşlı çalışanlar gösteriyorlar, çok paralara yaptırdıkları sitelerden bahsediyorlar 5-6 ay sonra kapatıp kaçıyorlar. 1 Komostun fiyatı 40tl olacak isteyen 1 kompostla katılabilecek. Şunu bilin 10 binlerce üye geleceğine 100-150 üye olsun hem sorumluluk az olur hemde kazanç fazla olur. Ne kadar çok üye o kadar çok risk zaten ilk 120 günde 10 kişi 1 er kompost alsa ödemelerini düzenli aldığını gören sayıyı arttırır... Hayal satmıyoruz bunu hep diyorum biz hayal satmıyoruz satmayacağız.
- 120 günde yüzde 20 kar vermemiz en fazla bu rakamı yüzde 25 e çıkarmamız mantıklıdır. Daha fazla kar vaad edenleri görüyorsunuz. Kapanan çiftlikleri ve Aylık %30 kar vaad eden 50 bin tl ye yazılım yaptıran altın firması sahibi geçen hafta kaçtı. 120 günde %20 yada %25 kar demek yüzde 20 olunca senelik %80 e yüzde 25 olunca senelik yüzde 100 e yani 100 tl yatıran senelik olunca 200tl almış olacak. 7 basamak derinlik,1 yılda 100 bin üye yapacağıma 5 yılda 5 bin üye yaparım ama adam akıllı kimsenin ahını almadan yaparım

YerelTeknoloji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam 7 katman olayı çiftlik scripti olayı filan değilde kendimize özel script yazdırılcak detaylı filan deseydiniz birde neden papara neden banka havalesi değil bunuda sorgulamak lazım ortada şirket var banka üatünden kişi kazancı yerine neden papara bozdurma ve para kazancı zarar görme yolları veya kimden geldiğini paranın bilmem yolları şirket hesabı olur bankada kurumsal yatan paralara fatura kesilir yatırışan paralar gider gösterir bu sayede yasallı birazdaha iyi olur. Kbakmayın 120 günde 20tl kar demek kimsenin girmemesi demek türküz ve türkiyede yaşıyoruz aerık 20 tl 30 rl hele bide 4 ay sürede karlara kimse bakmıyor lütfen yalanla yürüyen peynir ekmek gemisi gitmez gene altından bişey çıkacağına ben veya benım gibi düşünen birçok firma ve koder biliyor. Siz bide bu yazılıma 1000tl 2000tl düşünmüşsünüzdür keain sizin söylediğini yazılım en az 50bin tl miktarlarında detaylı özel grafikli mobil filan derken o fiyatı bile gecee belki.

Kısa yoldan ucuz para ile para kazanma amaçları iyi değildir etikde değildir bizce

Saygılarımızla