Herkese açık olunca ücretli üyelik almanın ne anlamı kalıyor? Zaten ücretli üyelik alanlar ben dahil konu üste taşıma, mesaj kapasitesi ve imza banner için alıyor.. Ama foruma 500.000 tl verirseniz altı aylığına herkese böyle bir kıyak geçmiş olursunuz
Orası benim sorunum değil. Ben forum yönetimine alışveriş kategorisi için açık olan konuları üste taşıma butonu tavsiye ediyorum. Hadi o olmadı o zaman konu altına yazılan mesajlar önceki mesaja eklenmeden yeni mesaj olarak yayınlanmalı. Aynı konuları tekrar tekrar açıp foruma yük yapılıyor diğer türlüsünde.
Hocam aktif konuları yeniden açmanıza gerek yok zaten

Premium üyelik alın ve ihlal yapmadan üste taşıyın. Olay Bu

Ben buraya ilk üye olduğumda bu kuralı gördüm ve hizmet sunup satış yapacağım için üyelik satın almam gerektiğini gördüm ve aldım. Siz de almışsınız fakat yeniden almadan üste taşıyamazsınız. Bu, üyelik satın alanların değerini düşürür. İyi forumlar dilerim.
Tamamda bende normal üyelerde yapabilsin diyorum işte. Silver premium falan istemiyorum. Yapılacak şey basit oraya konuyu güncel tut diye buton konacak. 3 kuruş için 5 kuruş masrafa gerek yok. Ayrıca silver falanda olmak istemiyorum normal üyelik makul bana.