McArea adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi aylık 100-150Gb ortalama trafiğe sahip bir haber sitesi için turhost ile canlı mesaj bölümünden bir arakadşla görüştüm bana aylığı 37$ dan sunucu önerdi bu yıllık 1750 tl gibi bir rakama denk geliyor, başta şaka sandım ama sonrasında hiçte öyle olmadığına inandırdı arakadaş beni sınırsız paketlerde 50 GB geçtiğinde sitenize ulaşamayabilirisniz adil kullnaım kotası mevcuttur dedii şok oldum ben bu siteyi kapatıp gideyim o zaman arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz aklımda 3 firma vardı ilki hayal kırıklığı ile sonuçlandı gibi, bunlar;

turhost
güzelhosting
veridyen

ama bu müşteri savar düşünceden sonra inanın ne yapoacağımı ne diyeceğimi şaşırdım sonrasında benim 200 tl civarında ödeyerek kullandığım bir hostingte ne sitenin kapandığını gördüğümü ne bir hız azalmasının olduğunu söylediğimde biz sizi isterseniz yarın arayalım site adresinizi verin dediler ben soruyorum şimdi 200-250 nerde 1750 nerde az insaf diyorum başkada bişey demiyorum. Biraz yardımcı olun arkadaşlar lütfen bu kadar acımasız fiyatlarda neyin nesi. yorumlarınızı bekliyoreum arkadaşlar. önerilerinizi de tabiki.
Ne kadar ekmek o kadar köfte. 37 $ lık bulut bir sistem. 100 - 150 TL olan sistemler hazır vds. Herhangi bir donanım arızasında direk kapanır fakat Turhost da LiveMigration (canlı taşıma) Turhost firmasında sunucu arıza yaptığında hissetirmeden direk farklı bir sunucuya taşır ve nerede kaldıysan o orada devam edersin.
2. bir durum verimerkezi alt yapısı.
Turhost standart verimerkezi yerine Türk Telekom dc de barınır. Kesinti şuana kadar görmedim.