siz projeyi daha bilmiyorsunuz insanlara yalan yanlış yere anlatıyorsunuz.
Proje istiridye mantar üretim projesi olacak, yatırım yapan kaç kompost aldıysa o kadar kompostu gerçekten fiziki olarak olacak
Hayal satmayacağız, misal bize kızdımı diyelim kargo ücretini ödemesi kaydıyla aldığı kompostları kargo/ambar ile yada kendisi aracıyla gelip alabilecek. Bundan dolayı da herhangi bir cezai bedelide olmayacak.
Mantarın üretim süresi belli 100-105 gündür. Biz 120 gün süre vereceğiz.
İlk 10-14 gün kuluçkalanma süresi, çıkma süresi var. O sürede ödeme alamayacak.
Hayal satmadığımız içinde senelik yüzde 200, yüzde 250 kar vaad etmeyeceğiz.En Önemlisi Katılımcı sınırı olacak üretim yaptığımız yerin özelliğine göre katılımcı sınırımız olacak. Talebe göre yeni yer açıncaya kadar üye alımı yapmayacağız. Her şey usulüne uygun olacak
14 günden sonra her 7 günde bir (papara hesabı olanlar) ödeme talep edebilecek
120 gün sonunda 100tl yatıran 120tl almış olacak.
Daha detaylı bilgi için 03722010156 - 05437988202 den bana ulaşabilirsiniz. General Fm Yayıncılık Reklamcılık A.Ş. (Gerekli işlemler yapılıyor pazarlama ve imalat da eklenecek 24 yıllık anonim şirketi)
Bünyemizde Ayrıca Yerel Fm Radyo İstasyonu Vardır
Hocam 7 katman olayı çiftlik scripti olayı filan değilde kendimize özel script yazdırılcak detaylı filan deseydiniz birde neden papara neden banka havalesi değil bunuda sorgulamak lazım ortada şirket var banka üatünden kişi kazancı yerine neden papara bozdurma ve para kazancı zarar görme yolları veya kimden geldiğini paranın bilmem yolları şirket hesabı olur bankada kurumsal yatan paralara fatura kesilir yatırışan paralar gider gösterir bu sayede yasallı birazdaha iyi olur. Kbakmayın 120 günde 20tl kar demek kimsenin girmemesi demek türküz ve türkiyede yaşıyoruz aerık 20 tl 30 rl hele bide 4 ay sürede karlara kimse bakmıyor lütfen yalanla yürüyen peynir ekmek gemisi gitmez gene altından bişey çıkacağına ben veya benım gibi düşünen birçok firma ve koder biliyor. Siz bide bu yazılıma 1000tl 2000tl düşünmüşsünüzdür keain sizin söylediğini yazılım en az 50bin tl miktarlarında detaylı özel grafikli mobil filan derken o fiyatı bile gecee belki.
Kısa yoldan ucuz para ile para kazanma amaçları iyi değildir etikde değildir bizce
Saygılarımızla