wdelen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar dün sabah 4 ten beri erişim yok, 29 saat oldu. Tamam başta radore den diyip anlayış gösterdik ama adamlar dün akşam hallettiler herşeyi. Direkt kendim aradım sizin sunucunuzu sordum aktif gözüküyor dedi. Birde reseller yani, onca müşterimiz felan var! Herşeyi geçtim ne telefonu açıyorsunuz nede mesajlara cevap veriyorsunuz. Burdan acil bir süre belirtin, sorun ne zaman düzelecek?
Merhaba

Öncelikle yaşanan problem nedeni ile üzgün ve yaklaşık dün sabah 6 dan bu yana yorgunuz.Gece geç saatlere kadar hiçbir müşterimizi cevapsız bırakmadık ancak yorgunluk ile de birlikte telefonları cevaplamak artık dikkat dağınıklığına ve yaptığımız işe odaklanamıza sebep oluyor ve yoğun bir çağrı geliyor.

Büyük oranda sona yaklaşıldı cpanel üzerinden web site ve database dosyalarınız ulaşılabilir durumda.Yaklaşık süre belirtmek çok doğru olmuyor dün gece de deneyimledik farklı problemler çıkabiliyor.

Radorenin bizim sunucumuzu görmesi bilmesi veya size bilgi vermesi mümkün olamaz diye düşünüyorum.Bilgi veren elf gözlü arkadaşın sunucun içini görüp sorun olmadığına nasıl kanaat getirdiğini ayrıca merak ediyorum.

Anlayışınıza sığınıyor iyi çalışmalar diliyoruz.