ben de bir şeyler yazayım.
Webrtc diye bir dalga ile bilgisayarının idsi direk ortada.
https://browserleaks.com/webrtc her zaman gizli tarayıcı kullanmak gerek.
ben proxy kullanıyorum aga dersen de esas ip adresin de webrtc ile ortada. illaki öyle bir şeye ihtiyacın varsa vpn kullanacaksın.
ben webrtcyi kapatayım dersen google bu veriyi çekemediği için hemen kıllananlar listesine gönderir. (bu instagram, facebook vb. siteler için de geçerli)
işte ben ccleaner tarzı programlar ile browserı temizliyorum yok yemez.(belki artık yiyordur ama ne me lazım.)
kendine yeni bir site açıp oradan kendine link çıkışları mı yapıcan? kur virtualbox'ı telefonundan bağla internetini her hesap için ayrı virtualbox + ip adresi ile kendini olabilecek maksimum garantiye al. (evet insan üşeniyor, şuradan 2 dakka bakıp çıkayım nolacak diyorsun ama üşenirsen kaybedersin.)
hiç bir zaman benzer siteleri aynı webmaster toolsa ekleme. (atıyorum bir tanesi spam yiyecekse diğerlerine de bakıp ee bu da aynı bu da spam derler.)
açılan google hesapları 0 dan açılması gerekir. 1 hesap giriş yapmışken hesap ekle diyip kayıt olduğunda telefon onayı istemez ama seninle ilişkili olduğunu not eder.