Öyle bir alt limit olamaz. Olabileceğini de sanmam. Durumu banka merkezine arayarak ve hatta sosyal medya hesapları üzerinden iletin. Ertesi gün arayıp düzelteceklerdir durumu. Ne demek 2.000 lira altı cüzdan ile yapılmıyor. Orası bireysel bankacılık 2000liram olsa zaten kapıda karşılar çay ikram ederler. Kaç insan bin ve katları ile işlem yapıyor bireysel bankacılıkta kredi ve kredi kartları borçları hariç.
Tahminim şube, kart şatışlarında limit altında kalmıştır. İtiraz etmeyen veya etmeyeceğini düşündüğü kitleyi hedef alıp kart satışını ayaküstü zorla itelemiştir. Yıkarım o bankayı ne demek işlem yapmıyor. Ben gitmişim sıra almış beklemişim üstelik kendi hesabımla işlem yapmak istiyorum hayır diyor. Kıyameti koparır o işlemi orada yaptırırım. Sonra içerdeki tüm paramı çeker başka bankaya giderim. Ardından o bankaya da durumu maille anlatır, bir daha onlarla çalışmayacağımı kişisel manifesto eder yoluma bakarım. Protesto işe yarar mı yaramaz ama ben soğurum (: Orada o davranış saygısızlıktır.