siz projeyi daha bilmiyorsunuz insanlara yalan yanlış yere anlatıyorsunuz.
Proje istiridye mantar üretim projesi olacak, yatırım yapan kaç kompost aldıysa o kadar kompostu gerçekten fiziki olarak olacak
Hayal satmayacağız, misal bize kızdımı diyelim kargo ücretini ödemesi kaydıyla aldığı kompostları kargo/ambar ile yada kendisi aracıyla gelip alabilecek. Bundan dolayı da herhangi bir cezai bedelide olmayacak.
Mantarın üretim süresi belli 100-105 gündür. Biz 120 gün süre vereceğiz.
İlk 10-14 gün kuluçkalanma süresi, çıkma süresi var. O sürede ödeme alamayacak.
Hayal satmadığımız içinde senelik yüzde 200, yüzde 250 kar vaad etmeyeceğiz.En Önemlisi Katılımcı sınırı olacak üretim yaptığımız yerin özelliğine göre katılımcı sınırımız olacak. Talebe göre yeni yer açıncaya kadar üye alımı yapmayacağız. Her şey usulüne uygun olacak
14 günden sonra her 7 günde bir (papara hesabı olanlar) ödeme talep edebilecek
120 gün sonunda 100tl yatıran 120tl almış olacak.
Daha detaylı bilgi için 03722010156 - 05437988202 den bana ulaşabilirsiniz. General Fm Yayıncılık Reklamcılık A.Ş. (Gerekli işlemler yapılıyor pazarlama ve imalat da eklenecek 24 yıllık anonim şirketi)
Bünyemizde Ayrıca Yerel Fm Radyo İstasyonu Vardır

YerelTeknoloji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanırım Türkiyede Ponzi ve yasa dışı para kazanma olayları çoğalcak gene. Şimdi ufak başlarlar sonra ver elini Çiftlik bankcılar sonrada herşeyi şöyle böyle derler tavsiyem hiçbir koder arkadaştan yardım edilmemesi yanlış anlaşılmasın konu baltalamak değil sadece bu tür kişilerin azalmasını belkide önüne geçilmesini sağlamış oluruz.

Saygılarımızla