Merhaba Değerli r10 Üyeleri
Şİmdi Ben bir E ticaret sitesi açmayı düşünüyorum. Yalnız Vergilendirme kısmına girmek istemiyorum şuanda fatura kesimidir vs.
Tabiki vergi vermemek adına bunu söylemiyorum sadece şuanda iş yoğunluğu ve bütçe kısıtlamasından dolayı yeni bir şirket kurma gibi bir gücüm yok.
E ticaret altyapısı olarak Yazılım Hazır.
- Ödeme Alabileceğim sistem hazır. (paytr gpay veya g2a üzerinden ödemeler yurtdışındaki üyeliğimde toplanacak ödeme sistemi bu şekilde müşterilerden ödeme alabileceğim)
- Bu yukarda belirttiğim yerlerden ayarladığımız tedarikçiye ödeme geçecek. Ordan Müşteriye faturası ile beraber ürün kargolanarak ulaşacaktır.
- Kendi bankama para çekmediğim halde vergi altına girmezsem şuanda bir yasal sorumluluk veya cezai işlem ile karşılaşırmıyım?
İlk Etap ta vergi muhasabe şirket kurma gibi bir sermayem yok Şuanda sadece ordan kazanacağım bir kaç komisyon ile ürün alarak elden satmayı düşünüyorum yine para çekimi yapmayı düşünmüyorum..
Yurtdışından firmaya para gectiğinde ve firma karşı tarafa fatura kesip ürünü kargoladığında bir sıkıntı yaşarmıyım. bilgilendirebilirseniz gerçek ten sevinirim.