Konu
Java Eğitim Tavsiyesi - Akın Kaldıroğlu
28-04-2018, 20:48:29
ErhanOzg
Buğitimler mi satın alınıyor acaba
Java Eğitimleri
Java eğitimlerimiz üç ayrı başlık altında ele alınmaktadır:
Java SE eğitimleri, temel Javayı en başından itibaren öğretmeyi amaçlayan eğitimleri içermektedir.
Java EE eğitimleri, Javanın kurumsal bileşenlerini öğreten eğitimleri içinde barındırmaktadır.
Framework ve Diğer eğitimler ise, Spring ve Hibernate gibi Java dünyasında geliştirilmiş frameworkler ile diğer Java eğitimlerini içermektedir.
Aşağıda bu üç grubun eğitimleri listelenmiştir. Eğitimlerle ilgili daha detaylı bilgi almak için eğitimlere tıklayarak detaylı bilgilerinin yer aldığı eğitim sayfalarına gidebilirsiniz. Cevabını eğitim sayfalarında bulamadığınız sorularınız için
buradan
bize ulaşabilirsiniz.
JAVA SE EĞİTİMLERİ
Java 101 Java ile Nesne-Merkezli Programlamaya Giriş (Introduction to Object-Oriented Programming with Java)
Java 105 Java ile Nesne-Merkezli ve Fonksiyonel Programlama (Object-Oriented and Functional Programming with Java)
Java 108 Java SE Workshop
Java 110 İleri Java Programlama (Advanced Java Programming)
Java SE Eğitim Paketi (Java 101 Java 105 ve Java 108 Eğitimlerini içermektedir)
JAVA EE EĞİTİMLERİ
Java 201 Java EE ile Programlama (Java EE Programing)
Java 205 Java ile Web Programlama: Servlet, JSP ve JSF (Web Programming with Java : Servlet, JSP & JSF )
Java 206 Java ile Web Programlama Servlet & JSP (Web Programming with Java Servlet & JSP)
Java 208 Java Server Faces ile Web Programlama (Web Programming with JSF)
Java 210 EJB Programlama (EJB Programming)
Java 220 Java EE Workshop
Java 225 Java Web Servisleri Programlama (Programming Java Web Services)
Java 228 Java Persistence API (JPA) Programlama (JPA Programming)
Java EE Eğitim Paketi (Java 205 Java 210 Java 238 ve Java 220 Eğitimlerini içermektedir)
Bu eğitimlermi satın alınıyor acaba
Java Eğitimleri
Java eğitimlerimiz üç ayrı başlık altında ele alınmaktadır:
Java SE eğitimleri, temel Javayı en başından itibaren öğretmeyi amaçlayan eğitimleri içermektedir.
Java EE eğitimleri, Javanın kurumsal bileşenlerini öğreten eğitimleri içinde barındırmaktadır.
Framework ve Diğer eğitimler ise, Spring ve Hibernate gibi Java dünyasında geliştirilmiş frameworkler ile diğer Java eğitimlerini içermektedir.
Aşağıda bu üç grubun eğitimleri listelenmiştir. Eğitimlerle ilgili daha detaylı bilgi almak için eğitimlere tıklayarak detaylı bilgilerinin yer aldığı eğitim sayfalarına gidebilirsiniz. Cevabını eğitim sayfalarında bulamadığınız sorularınız için
buradan
bize ulaşabilirsiniz.
JAVA SE EĞİTİMLERİ
Java 101 Java ile Nesne-Merkezli Programlamaya Giriş (Introduction to Object-Oriented Programming with Java)
Java 105 Java ile Nesne-Merkezli ve Fonksiyonel Programlama (Object-Oriented and Functional Programming with Java)
Java 108 Java SE Workshop
Java 110 İleri Java Programlama (Advanced Java Programming)
Java SE Eğitim Paketi (Java 101 Java 105 ve Java 108 Eğitimlerini içermektedir)
JAVA EE EĞİTİMLERİ
Java 201 Java EE ile Programlama (Java EE Programing)
Java 205 Java ile Web Programlama: Servlet, JSP ve JSF (Web Programming with Java : Servlet, JSP & JSF )
Java 206 Java ile Web Programlama Servlet & JSP (Web Programming with Java Servlet & JSP)
Java 208 Java Server Faces ile Web Programlama (Web Programming with JSF)
Java 210 EJB Programlama (EJB Programming)
Java 220 Java EE Workshop
Java 225 Java Web Servisleri Programlama (Programming Java Web Services)
Java 228 Java Persistence API (JPA) Programlama (JPA Programming)
Java EE Eğitim Paketi (Java 205 Java 210 Java 238 ve Java 220 Eğitimlerini içermektedir)