Agoge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nargile konusu açılmışken, 15 yıllık nargileciden tiyolar isteyenler alıntı ile sorabilir, nargile bir yaşam kültürüdür, osmanlı torunu olduğunu hissettirir (evliysen her gün kavga sebebidir)
Osmanlı torunu olmakla ne alakası var hocam nargilenin Osmanlı keşfimiydi nargile ? İran araplarda popülerdi aldık bizde kullandık sadece. Ki övünme maksatlı kullandınız sanırım ama OSMANLI TORUNU kelimesini biri bana karşı kullansa hakaretten tazminat davası açarım insan neden vatanı satan tüm ülkenin onuru şerefini ayaklar altına alan bir cerahın torunu olmakla övünür anlamadım orasını ama neyse.

Dersaadet (İstanbul) işgal orduları kumandanı General Harrington cenablarına.

İstanbul'da hayatımı tehlikede gördüğümden İngiltere Devlet-i Fehimesine iltica ve bir an evvel İstanbul'dan mahall-i ahara (başka bir yere) naklimi talep ederim efendim. 16 Teşrinsani (Kasım) Sene 1922

Halife-i Müslimin
Mehmed Vahdeddin

Haa eğer sen soysuzsun anlamazsın ermeni falan gibi ithamlarda bulunacak olanlar varsa boşa yorulmasınlar alt üst soy bilgilerini koyarım buraya 1834'den bu yana ana tarafıda baba tarafıda bu günde ikamet ettikleri köylerde ikamet etmekte orasıda Rize