Sayın Arkadaşım,
Mesajımı lütfen sonuna kadar oku.
Lütfen bana askere gidip de ciddi silah eğitimi alan birini gösterin, çok rica ediyorum...
29 yaşındayım bu güne kadar askere giden tanıdığım 1 kişi bile savaş ve silah eğitimi almamış, ben 1 tane bile görmedim.
Kime sorsam 10 fişek atmış atmamış, postada çalışmış, şöför olmuş, çay ocağında çalışmış, internet kafede çalışmış, bu adammı bizi koruyacak?
Bu adam tam olarak 6 ay-12 ay yada 15 ay ne kadar askerlik yaptıysa zamanını heba etmiş.
Hem biz neden subaylara/paşalara maaş ödüyoruz, senin benim görevim savaşmak değil arkadaşım, biz vergi ödüyoruz, devlet bizi korumak zorunda.
Her yıl yüzbinlerce genç askere gidiyor, en fazla 2-3 tanesi(100.000 de 2 kişi) attığını vurabilecek kadar silah eğitimine sahip onlarda benim gibi sivil hayatta silahı olan kişilerdir.
Ben askere gitmedim, sana %100 söylüyorum, askere gidip gelmiş insanların %99.5'ini atışta geçerim.
Bu arada askere de gitmeyeceğim, hiç bir güç beni askere alamaz, benim boşa harcanacak 6 ayım bulunmuyor.
Saygılar.
Alıntı
Hem biz neden subaylara/paşalara maaş ödüyoruz, senin benim görevim savaşmak değil arkadaşım, biz vergi ödüyoruz, devlet bizi korumak zorunda.
Devlet seni neyle kimle koruyacak bunu düşünümüyorsun
Neden paşalara vs maaş veriyoruz duyduğum en saçma sorulardan biri...
Senin görevin savaşmak değil ama benim görevim bu vatan için gerekirse canımı feda etmek
Vergi veriyoruz devlet koruyacak nasıl koruyacak bir savaş çıksa farzedelim..
Hayatta hiçbir zaman kesin konuşmamak en güzelidir
Saygılarımla İyi forumlar