msezen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yok hocam estağfurullah çarpıtma gibi bir derdim yok. Siyasi bir derdimde yok. Ben iyi olanı hoş olanı görmeye çalışırım her zaman. Sizin bu tavrınızda pek hoş olmadı, biraz geniş düşünmek lazım.


Ben verecekmişim gibi söylemişsinizde ben vermeyeceğim bilginize.
500.000 profesyonel asker tabiki olmayacak. Onu makul sayılarda tutup mantıklı olan yapılır illaki. Başka örnek ülkeler var bu şekilde.


Saygılarımla,
TSK personel sayısı 2017 yılın da 359.000 kişiydi.Bu sayının 2018 de 400.000 olması bekleniyor.Basit ve net bir soru sormakla beraber bu boş konuya harcadığım vakite acıyorum.

Sizin maaş vermeyeceğiniz anlayacak kadar zekiyim de siz bu kadar insanın aylık maaş ve sosyal haklarını üstelik sürekli emekli sayısının artacağını da hesap ederek üfleme ile yıkılacak olan ekonomimizin profosyonel orduyu kaldıramayacağını hesap edebilirsiniz onu bilemiyorum.Profosyonel ordu güçlü ekonomi gerektirir.


Bu saçma sapan konu çok vaktimi aldı.Zira hayatım da en az ve kıymetli olan şey zamandır.