Çok güzel oluşum ve proje/yardım.
Dilendiği takdirde 80-100 kitap arası katkıda bulunabilirim.
Hocam bu mesajınız bizi çok mutlu etti. Daha da motive olduk ve sıkı sıkı sarıldık fikrimize. Çok teşekkür ediyoruz. Kullanıcı adınızı not alıyorum hocam. Girişimi gerçekleştirmemize yakın bir zamanda teklifiniz hala geçerli olursa bunu çok isteriiz

Yolunuz açık olsun güzel düşünce Mesala toplayıp bağış yaptığınız kütüphanelerde video çekip bunu yayınlayabilirsiniz.Arada yeni kitap çekilişleri vs yapılabilir.
Hocam kitapları ihtiyacı olan kuruma götürürken bizimle gelmek isteyen herkes gelebilir ve bir fotoğraf çekebiliriz. Bağış yapan herkes gelemeyebilir fakat gelenler ile böyle bir düşüncemiz var. Çok teşekkür ederiz hocam

Gerçekten tebrikler umarım başarıya ulaşır ve devam eder ama burada atlanmaması gereken kısım doğu algısı. Nasıl yani diyeceksiniz; direk olarak doğu tarafı bilgiye aç gözüyle bakıyor ki bu makul kısım fakat bir istatistik bulup orada bulunan yere gönderirseniz daha makbule geçer. Bu arada unutmadan ismini hatırlamadığım (hatırladığım zaman edit geçerim) bir site var, öğretmenler vs. gerçekten ihtiyaçları oldukları şeyleri(kitap kalem vs) sitede paylaşıyorlar oradan da destek olabilirsiniz.
Hocam Merhaba,
Yazımda da belirttiğim gibi Türkiye geneline bu yardımı yapmak istiyoruz hocam fakat daha çok doğu kısımlarında bu eksiğin sık sık görüldüğünü duyuyoruz. Tabii ki duyumlara göre hareket etmeyeceğiz ve istatistiksel yaklaşacağız fakat şuan elimde istatistiksel veriler bulunmadığından duyumlarıma göre bir yazı yazdım hocam. Kesinlikle doğu batı ayrımı yapmıyoruz ve doğuda bilgi açlığı olduğundan bahsetmiyoruz. Tek hedefimiz Türkiye'de kitaba ulaşamayan insan kalmaması ve bunun gibi projelerin önünün açılması. Bir yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiysem özür dilerim. Bahsettiğiniz siteyi bulabilirseniz bize çok büyük destek sağlamış olursunuz. İlgi ve alakanızdan dolayı çok teşekkür ederim hocam