Ben çorluda değişim yaptırdım fiyat olarak 150 tl vermiştim, sadece camı değiştirdim. Sanırım 250 civarı fiyat verenler cam, lcd panel şeklinde değişim yapıyo onlarda orjinal değildir. Eğer görüntü varsa dokunmatik çalışıyosa sadece kırılan camı değiştirmenizi tavsiye ederim.
Edit: dediğim gibiyse cam ve ekranı ayıramayabilirsiniz. Şu işlemler varmış;-
Profesyönel ekipman ve yurtdışından özel getirdiğimiz presleme makinaları ile kırık olan ön camı kolayca söküyoruz.
Sonrasında ; Sağlam olan ekran özel solüsyonlarla temizlenir.Stoklarımızda bulunan orjinal GORİLLA GLASS Ön camın üzerine ekran ve camın birleşmesini sağlamak için kullanılan ısı yalıtımlı OCAmaddesini uygulanır.
Son olarak ekran fabrikalarında kullanılan oca laminatör makinalarımız yardımı ile boşluk, hava ve toz kalmayacak şekilde presleme ve vakumlamayapıyoruz.