Saçma arkadaşlar saçma.
Bedelli askerlik bir seçim stratejisi olmamalı.Bedelli askerlik bu ülkenin güvenliği üzerine düşünülmesi iyi planlanması gereken bir işştir.
Bugün oy kapmak için bedelli çıkıyor ise ne kadar yanlış bir strateji olduğu çok nettir.
Ama bu bedelliyi bundan sonra düzene sokar her sene çıkarır buradan gelen meblalar ile eğitimli profesyonel asker üzerine harcarlar ise tamam eyw bir oy değil her sene oy veririm bunun için.
Ama buradan gelecek para saçma sapan projelere harcanır , seçim stratejisi olarak bedelli kullanılır ve benım askerim şehidim kardeşim can dostlarım hala bizim için can verirse hepsine hakkım haramdır ALLAH TOPUNUN BELASINI verir en kısa zamanda inş.
Bu zamana kadar ne mhp ne chp ne akp savundum.Çünkü hiç birinin savunulacak bir yeri yok.Hepsi aynı düzen aynı hamam hepsi birbirinden beter.
Hiç biri bu ülkenin geleceği için birbirleri ile çatışmaya girmiyor.O ne demiş bu nedemiş diye iktidar kavgası ve muhalefet atışmasından başka birşey görmüyoruz.
O koltuğa gelen götürüyor .O koltuğa gelen senelerce ayrılmıyor ( iktidar ve muhalefet için geçerli bu ) O koltuğa gelen ülke onun oldu sanıyor istediği zaman kural koyuyor istediği zaman o kurallar nizamlar çiğneniyor.
Bende insanım onlarda insan.Öyle veya böyle aynı toprak üzerinde yaşıyoruz.Hiç birine hakkım helal değildir.Bu ülke olması gereken konumdan çok uzaktadır.Bunun sebebi geçmişteki ve şuanda olanların suçudur.
Dahada bişi demem onca işim gücüm arasında yazdım bunca şeyi.