Tuncay1551 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Webmasterlara genelde geceleri ilham geliyor. Mesela bende oyle program yazacaksam gece yazarim sessiz bir ortamda.
oda doğru geceleri daha insan bir ilham alıyor. Uğraşıyor

EgemenPolat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazılımcılar için konuşmak gerekirse

bu örnek güzeldi

ebilge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gündüzden bir fayda yok bir de şansımızı Gece'den yana kullanalım diyoruz ama nafile.
Emek boşa gitmez hocam

akafo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben uzun zamandır bilgisayar başına geçmeden önce (çalıştığım iş yeri dışında) liste yapıyorum.

Mesela x sitesine yazı girileceky sitesine link çalışması
z sitesine paravan çalışması

Sonra bu listenin yanına artı eksi atıyorum daha verimli oluyor. Bunları yapmayacaksam pc başından kalkıyorum.

En mantıklısı düzenli çalışma programlı çalışmadır programsız çalışmak bir nevi zaman kaybı gibi bir şey

prowebci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gece sessiz. Dış etkenlerden uzak. Sadece işimize rahatça odaklanabiliyoruz. Ben geceleri uyanık kalmayı daha çok seviyorum.

Aynen herkesin sorunu dış etkenler. Bende gündüzleri pek yapamıyorum

Noventa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında gündüz çalışılmasının temel sebeplerinden biri de günümüzde mesai mantığıdır. Mesaisi gece olanlar geceleri de rahatlıkla çalışabiliyor. Sitesi olanlar için ise, en sakin ve en rahat zaman kuşkusuz geceleridir.
aynen herkes sakinliği aradığı için gece yatmadığını söylemiş. haklılar
baymobile adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
daha rahat ve sakin olduğu için çalışmaya odaklanma daha rahat oluyor

Hocam bazıları gece daha çok para kazandığını söylüyo

hepyasemin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kimse alınmasın, site işlerini düşünüp de geceyi uykusuzgeçirmek akıl karı değil. 20 sitem var gene uyurum. Evde 2 aylık bebeğim vargecede 10 kere uyansam da bilgisayara bakmam gene uyurum. Siz de uyuyun arkadaşlar,gece uykusunun yerini başka bir şey tutmaz.
Hocam açıkcası haklısınız. Aslında bende gece uykusunu bir şeye değişmem ama malesef ben öğrenciyim.Yani mesela hocam yaz olduğunda eve gittiğimde hiç bir zaman gece uyanık kalmam.