Konu
TYT Asistanı Uygulaması SATILIK
27-04-2018, 15:07:48
Mustafaayaz32
Merhaba arkadaşlar, üzerinde bir aydan fazla zaman harcadığım tüm detaylarına kadar düşünülmüş, eksiksiz hatasız çalışan TYT Asistanı uygulamamı satmayı düşünüyorum henüz markete yüklemedim. Yaz okulu paramı çıkarmak için satıyorum yoksa reklam ekleyip yükleyecektim kendim. Bazı temel özelliklerinin ekran görüntüleri şu şekilde ciddi alıcılar pm atarsa daha detaylı bilgiler vereceğim ve ekran görüntülerini aktaracağım.Uygulamadaki temel amaç öğrencinin sınav konularını bitirip bitirmediğini takip etmesi, hangi oranda ne kadar bitirdiğini görebilmesi, sınava kalan günü görebilmesi, haftalık planlar hazırlayıp bu planların bildirimlerini, hatırlatıcılarını alabilmesi. Ayrıca grafiksel olarak da bu verileri ana sayfada sunarak kullanıcı deneyimini arttırmaya çalıştım.
Fiyat için lütfen 1 aydan fazla süredir emek verilen bir uygulamaya fiyat verdiğinizi düşünerekten mantıklı bir biçimde iletirseniz sevinirim. Tabii bu çok yüksek uçuk bir fiyat bekliyorum anlamına da gelmesin. Pazarlık yapılabilir fiyat üzerinde. Tekliflerinize açığım.Fiyat için pm atınız.
Ayrıca 2.sınav için olan AYT Asistanı uygulaması üzerinde de çalışmaya devam ediyorum. Yakın zaman içerisinde o uygulamayı da bitirmiş olacağım. 2 uygulamayı almak isteyenlere indirim yapabilirim.