Bu durum da tek se yoksun. Lanet firma bunu sürekli yapmıyor ama simdi sanırım enpara ticari gelmiş benim ve diğer R10 da başkalarına söyle oldu en para ilk zamanları acayip deli kullanıyorum m/z tut bizi de kapat ama
O zaman da finans bank ile açın hesap diyordu ticari karşıtırmıyordu simdi kılıf bulmuşlar ticari adı altında diyorlar
malesef bız turklerde her yenı acılan fırma cok cazıp kampanyalar ıle bızlerı tuzagına cekerler mısal oncesınde ıyzıco super kampanyalarla etıcaretcılerı cektıler kendılerıne sımdılerde ıse cok kotuler ve bır ton yapırım hep bana para ver dıyorlar enparada bu sekılde gıdıyor oncelerınde herkeze cazıp gelıyor musterı portfoyunu artırıp merkez bankasından fon destek parası alıyorlar sonrasında halk ne halt ederse etsın dıyorlar bu gıbı kurumlara tavızde veren bızlerız ne olursa olsun ne kampanya yaparlar yapsınlar kanmayıp hesap acmazsak boyle seylerde olmaz ama turk mılletı bos mezar bulsa sımdıden alırunuttugumuz ata sozunu tekrarlatmak ısterım kı ucuz etın yagnısı yaban olurmus
kanmayın boyle fırmalara