cocteyl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cevap için Teşekkürler, Fakat Opencart'ın Kolaylığından Ziyade İşin İlerleyişi Google, Merchant, Pixel vb. Optimizasyon ve Tabi ki Seo, Bu Alanlarda Çok Güçlü Bir Site Göremedim.Ayrıca Modanisa, Morhipo vb. Yapılar Opencart vb. Değildir.

Cevap İçin Teşekkürler.

Arkadaşımız Benim He Kelimenin Baş Harflerini Büyük Yazmam'dan Bahsediyor Sanırım? O Halde Verdiğim Rahatsızlıktan Dolayı Özür Dilemek İsterim.
Uzun Yıllar Yurtdışında Yaşadığım ve Orada Dijital Pazarlama Eğitimleri Aldığm İçin Yaklaşık 7 Yıldır Bu Şekilde Kullanıyorum.
Takdir Edersiniz ki 7 Yıl'dan Sonra Maalesef Değiştirilmiyor Bazı Şeyler.

Bahsi Geçen Firma ile Yakın Temas İçindeyim, Dolayısı Tüm Detaylara Hakimim Teşekkür Ederim.

Değerli Bilgi İçin Teşekkür Ederim.Bu Kıymetli Bilgiyi İnanın Görüştüğüm Tüm Startup Sahiplerine İletiyorum Fakat Sonuç Yine Hüsran Yine Hüsran Maalesef.

Hocam bu servisler ile optimizasyon değilde entegrasyon yapılır. Google marchant center'dan tutun da Amazon'a kadar binlerce servis için yazılmış eklentileri mevcuttur.
150.000 'den fazla modül ve eklenti yazılmıştır şimdiye kadar.
Masraf yapmadan para kazanıyım kafasındaki sözde girişimcilere değil opencart, yapay zekalı bir altyapı bile verseniz bu dediğiniz entegrasyonların hiçbirisi kendiliğinden gerçekleşmez.