Abi bir konu açtın 4 kişi itiraz etti.
Sizin mantığınıza göre doğrudur. Ama makale satıyorsunuz. Daha şurada 100 kelimeden bile az bir makale ile kendinizi ifade ederken sorun yaşıyorsunuz. Yazdığınız makaleyi onlarca insana nasıl okutacaksınız. İnsanlar sizin mantığınz ile gitmiyor. Cümlelerin akışkanlığı ve anlatım bütünlüğü ile gidiyor.
Hocam hepinizin görüşlerine sonsuz saygım var tabi ki, ama bu konuda 1 2 yazım hatası var diyede bu kadar üstelenmemek gerek yani mantığı kurarsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız. Sadece yaptığım 1 noktada sorun var oda arkadaşında dediği gibi satış yerine alış yapmış olmamdır. Ben tekrardan söylüyorum elimizde hazırda bulunan makalerlerimizi her gün düzenli olarak vermiş olduğumuz bu başlıklar hakkında 10-20 adet makale oluyor. Bizde bunları ihtiyacı olan arkadaşlara satıyoruz. Konum biraz anlamca ağır gelebilir belki fakat birazcık detaylı okursanız mantığı anlayacaksınız.
Bu arada yazdığım makaleler hakkında madem yorum yapma hakkınız var, benimde size söyleyecek birkaç cümlem var hocam. Makaleleri bilgisayardan direkt olarak değilde a4 kağıdına yazıp öyle word belgesine geçirdiğimide belirtmek isterim. Örnek makale isterseniz buyrun atalım