Kardeşim durumu bilmiyorum sadece başlık ve konu içeriği beni endişelendirdiği için yazıyorum
Eşin ve sen bir Bütünsünüz Artık sanırım kötü bir fitne girmiş ailenize rabbim eşinide senide paranın ve şeytanın şerrinden korusun
Siz bir aile oldunuz artık senin paran benim param diyaloklarına girmekten uzunk durun eşinede bu konuda telkinde bulun
Düğünde Takılan para varsa taksitsiz borçlarınıza gider olarak kullanmalısınız borçlu bir erkeğin mutsuzluğu evine mutluluk getirmez........ Adettenmiş Örfmüş ıvır zıvır bunlar hikaye hiç bir şey senin huzurundan daha önemli değil......
eşinin ailesi yada senin ailen durumları müsait olmayıpta sizin için borca giren varsa bu konuda onlarıda rahatlatabilirsiniz sıkıntı stres yapmayın gönülleriniz mütevazi bir olsun samanlık seyran olur...
ortalama evlilikler 19-25 yaş arası oluyor yaşasan yaşasan ortalama 60-70 yaş yaşarsın rabbim ikinizede hayırlı uzun ömürler versin 30sene için bir birinizin kalbini kırmayın şeytanın şerri paranın şöhretine kapılmayın
Dün imrendiklerimiz Sakıp Sabancı bu gün mezarda rabbim ailene ve sana güzel mutluluk bol bol huzur versin
benden öncede kardeşlerimiz cok güzel şeyler yazmışlar eşinide dinle kadını dinlemelisin sonrda ikna etmelisin
bunlar güzel şeyler güzellikle olur..
Hayırlı sağlıklı günler diliyorum.