İlk mesajımda da dediğim gibi normalde bu tarz hareketleri seven birisi değilim. Ancak kendiniz sadece dipnot: yazarken 3 farklı hata yapıyorsanız bir başka insanın kullandığı dili aşağılamanız hoş durmuyor.
Dib not yazdınız, düzelttik. Dip not yazdınız düzeltmediniz ama düzeltseydiniz; Dipnot; değil Dipnot: diyecektim. Tek kelime 3 farklı hata ve karşınızdaki adamı Türkçeyi katletmek ile suçluyorsunuz. Bu benim yaptığım durumdan daha rahatsız edici bir durum olduğu için eleştirmek istedim. En yanlış ve berbat Türkçeyi ben kullanırım yoksa. Arkadaş gayet güzel derdini anlatmış, hepimiz İstanbul beyefendisi değiliz veya yazarken tıpkı sizin gibi aceleyle yazıyoruz ve dikkat etmiyoruz bunlara. Tutun ki burası bir edebiyat forumu da değil üstelik.
1.Senden önce hatayı gördüm düzelltim.
2. Senin hatalı dediğin kelimeyi de kendin bile "Dib değil dip not o (: Normalde bu şekilde hareket etmeyi sevmem ama iğne çuvaldız durumlarında bayılırım." hatalı şekilde yazmışsın.
3. Hatayı düzeltmiyorum.
4. Türkçemizi katletme dememişim. Güzelce oku. Kirtletme demişiz ki orda her kelime büyük harf ile başlamış, neden dilbilgisi ya da edebi yazmadın dememişiz. Aşağılama v.s yok. Nasıl, hangi taraftan olaya baktınız anlamadım. Altıüstü ilk kelimeler büyük harf ile başlanmış bende bundan rahatsızlığımı dile getirdim. Gaza gelip aşağılamaya kadar getirmişsin durumu.
5. Uzatmaya ne gerek var. Özel ileti yolu açık lütfen devam edeceksen özel iletiye iletilerinizi atın.