Sayenizde yeni şeyler görüyoruz iyi ki varsınız

. Klavye hızı - dikkat olayı.
Konudan uzaklaşmayalım biz yine de.
İlk mesajımda da dediğim gibi normalde bu tarz hareketleri seven birisi değilim. Ancak kendiniz sadece dipnot: yazarken 3 farklı hata yapıyorsanız bir başka insanın kullandığı dili aşağılamanız hoş durmuyor.
Dib not yazdınız, düzelttik. Dip not yazdınız düzeltmediniz ama düzeltseydiniz; Dipnot; değil Dipnot: diyecektim. Tek kelime 3 farklı hata ve karşınızdaki adamı Türkçeyi katletmek ile suçluyorsunuz. Bu benim yaptığım durumdan daha rahatsız edici bir durum olduğu için eleştirmek istedim. En yanlış ve berbat Türkçeyi ben kullanırım yoksa. Arkadaş gayet güzel derdini anlatmış, hepimiz İstanbul beyefendisi değiliz veya yazarken tıpkı sizin gibi aceleyle yazıyoruz ve dikkat etmiyoruz bunlara. Tutun ki burası bir edebiyat forumu da değil üstelik.
Dediğiniz gibi ek mesaj/ cevap ile uzatmamak adına düzenliyorum konuyu tekrar. Bakınız bu cevabın ikinci kısmına, 3 farklı hatayı adım adım ilerlettim. Bende biliyordum yoksa ilk seferde dib not; değil dipnot: yazmayı. Sadece hatanızı adım adım farketmenizi sağlamak amacı ile ilerledim.