Arkadaşlar Daha önce konu açmıştım Onda web sitemin 1. günü olup içi boştu. Bugün itibariyle anladımki projem hızla büyümeye ve tutmaya başladığını anlayınca başta ilk işim olarak diğer uzantılarını da satın aldım. Bunlarıda birazdan aşağıda yazacağım. Hatta domainime yakın isminde com uzantısını aldım. Bazı arkadaşlar iki gün sonra kapatırsın demişti. Bazı arkadaşlar elin ile ilan ekle demişti. Ben de kendime söz vermiştim. Bir tane dahi ilan elim ile girmeyeceğim diye ve sadece firma olarak kendi yazılım firmamı girdim. Şuan itibariyle ile siteme her dakika ilanlar geliyor her dakika yeni üyeler geliyor ve bu sitemin açılış tarhi 14/04/2018 tarihi olarak tarihe de geçmiştir. İnşallah Çok kısa sürede yine daha da büyüyecektir. Sizlerden de yine desteklerinizi esirgememenizi rica ediyorum. 12. gününde ve şuan itibari ile 1417 kişi siteye girmiş ve 120 adet ilan gelmiş bulunmaktadır. Bu sistemi tek başıma kontrol ediyorum. Tek başıma mücadele ediyorum. Bugün Türkiye genelinden farklı illerden arayarak projemin güzel ve sistemin tıkır tıkır çalıştığını söylediler ve mağaza açanlar oldu. İlanlarını ekleyenler oldu. Her geçen günde büyüyeceğini ve bana özellikle seni arayıp 500.000 TL verseler dahi vermeyin diyenler oldu. Kendileri de çevrelerine söyleyeceklerini ve gün içinde tekrar dönerek filan üyeler oldumu diye teyit aldılar hatta bölge sorumluluğu almak isteyenler dahi oldu. İnşallah yakında Adımızı herkes duyacak R10 ailesinden ilk başta da destek istediğim gibi yine bana önerilerinizi beyan ederseniz çok sevinirim. Görmediğim bilmediğim eksiklikler olabilir. Bu konuda fikirlerinize saygım sonsuzdur. Bedava ilan ve Sınırsız ilan verme Platformu olarak hizmet vermeye devam edeceğim. İnşallah çok kısa sürede Desteklerinizi bekliyorum.

Projemizin Adı :Bir AL Bir SAT Türkiye'nin Yeni İlan Pazarı Web Sitesi: www.biralbirsat.com Diğer domainlerimiz: www.biralsat.com -
www.biralbirsat.net -
www.biralbirsat.org bu domainleride projemizin tutmasından dolayı aldım.