Onlar ucuz olan şeyler

Asıl dert olan şey, sigortalı olarak çalışmıyorsanız bağkur sorunu. arkadaşlar biraz olaydan uzak olduğu için muhasebeci ücreti falan korkutucu rakam geliyor ama korkmaları gereken şey bağkur. Şimdiye kadar 300 liranın üzerinde vergi ve muhasebeci ücreti ödemedim daha ben. 330 lira belki en maksimum rakamımdı. O da muhasebeci ücretim olan 100 lira dahil. Bu ciddi rakamları da zaten 3 ayda yılda bir veiyorsunuz. Kalan aylar ufak bedeller çıkıyor. Tek geliri yok işletmenin gideri de çok. Ki bir çok arkadaşın burada heveslenip şirket açması ile gelirinden çok gideri olacak zarar gösterecekler zaten.
Sahış şirketi diyorsunuz açıklayabildiğiniz her şey o şirketin gideridir.
Faturayı kdv olarak karşı tarafa yansıtıyorsun bir nevi vergini iş yaptığın kişi ödüyor. Sigorta zaten bu işin can damarı zaten bunu gider olarak yazmamak gerekiyor çalışsan da ödüceksin çalışmasan da. Nasıl telefon faturası ödüyorsan sigortada ana hatlardan biridir.
Ben şuan 2k lık fatura kesiyorsam fatura kesmeden iş yaptığım kişilerden bunun iki üç katı. Giderinle gelirini denk getirdiğin sürece her şey rayına oturuyor