Arkadaşlar Merhaba,
Sizlere burada bir satış ortaklığı teklifinde bulunmak istiyorum. Bu teklif online platformda bulunan bir kurs içindir. Kayıt olan her öğrenci için sizlere 1 dolar ödeme yapacağım. 1000 öğrenci getirirseniz aylık, 1000$ geliriniz olur. Doların uçup gittiği şu zamanda güzel bir gelirdir bu bence. Bunun için size özel bir link vereceğim, bu link üzerinden çekeceğiniz öğrencileri hem siz hemde ben takip edebileceğim. Bu sayede hesabımız kitabımız belli olacak. Kurs nedir hangi platformdadır diye buradan sormayın. Gerçekten bu ortaklığı düşünen kişiler DM'den ulaşsın bana. Eğer elinizde gerçek yüksek takipçili sayfalarınız (Instagram, FB, Twitter) var ise bu kullanıcıları çekmeniz çok kolay olacaktır. Bazıları 1M takipçim var deyip beğenileri 2-3'ü geçmiyor mâlumunuz. Bu şekilde sayfalarınız var ise lütfen ne kendinizi ne de beni yormayın. Kendine güvenen arkadaşları beklerim, güzel bir gelir kapısı olabilir bu sizin için. Bu işi düşünen arkadaşlar DM'de hangi sayfalarda kaç aktifleri olduğunu paylaşırsa iş ortaklığına girebiliriz. Düz bir mantıkla 2-3 bin kullanıcı getiren kafadan 10K ₺'den fazla kazanç sağlar ayda. Kendine ve sayfalarına güvenen iş ortaklığı düşünen arkadaşları DM'ye beklerim.
Teşekkürler.