Reklamdan sağlmayacaksınız ki, sıradan indirme sitesi açmıyorsunuz. FTP verver üzerinden açıyorsunuz. Premium klasör oluşturur özel ve büyük dosyaları oraya yüklersiniz. Bekleme ve hız sınırı olmadan indirebilir insanlar. Ve hatta indirme sitelerine hesaplar satabilirsiniz. Onlar size yükler siz onların indirme linklerine html sayfa atar buraya reklam da verebilirsiniz. Buda bir seçenek tabi. Ama FTP server sunuyorsanız premium üyelik ile daha büyük paralar hedefleyebilirsiniz. FTP kullanıcı adı ve şifresi olmadan indirme aktif olmaz. Kullanıcılara da gün içerisinde maksimum 3 5 ip değişim hakkı verirsiniz, bir hesabı onlarca kişi kullanmaz. Tabi bunlar da hep yazılımsal maliyetler
hocam şöle söleyim zamanında bende vip sitemleri kullandım ettim yeni bir sitenin tutulması için şahsi görüşüm şansa bağlı olarak zaman istiyor kimi hemen tutulur kimi uzun sürer insanımız netten ücretsiz indirmeye alıştığı için de para vererek alacak olan daha azdır diye düşünüyorum kaç kişi para ile alırki 50 mi 100 mü pek fazla kişinin tercih edeceğini sanmıyorum ki piyasda bilinen vip siteler mevcutken. ftp bazlı olayında farklı yazılımsal düşüncelerim var gerekli araştırmasını yapmıştım lakin genel açık bir site olacağı için düşündüğüm site 1 sunucunun indirmede kaç kişi kaldıracak olduğu düşününce sunucu mantıksız geliyor torrent daha mantıklı gelmekte