Dereyi göremden paçayı sıvama değil hocam sadece bir işe girişmeden önce ufak değilde büyük düşünmeyi tercih ederim ve diğer ihtimalleride göz önünde bulundururum. Parasal yönünü hesaplamadım şuakdar kazanırım vs diye sadece yapacağım masrafı düşünerek hareket ediyorum ve biliyorsunuz bu tarz şeylerde genelde yaşanan birşeydir link lerin farklı sitelerin de paylaşmaları da tıpkı torrentlar da olduğu gibi o yüzden bir süre sonra site tutulsa 300-500 bende olsa bir okadar da link leri alıp kendi sitesinde paylaşanda olsa 1k görür diye o yüzden söyledim. Birde 10$ nasıl alıcam ki herkesden dediğiniz rakam büyük bir rakam çünki hada 1$ deseniz reklamdan anlarım da 10$ baya büyük geldi reklamdan kazanç sağladım bir sitem olamdığı için detaylarını bilmiyorum bu arada sistemi ücretsiz yapıcam paralı olmayacak.
Reklamdan sağlmayacaksınız ki, sıradan indirme sitesi açmıyorsunuz. FTP verver üzerinden açıyorsunuz. Premium klasör oluşturur özel ve büyük dosyaları oraya yüklersiniz. Bekleme ve hız sınırı olmadan indirebilir insanlar. Ve hatta indirme sitelerine hesaplar satabilirsiniz. Onlar size yükler siz onların indirme linklerine html sayfa atar buraya reklam da verebilirsiniz. Buda bir seçenek tabi. Ama FTP server sunuyorsanız premium üyelik ile daha büyük paralar hedefleyebilirsiniz. FTP kullanıcı adı ve şifresi olmadan indirme aktif olmaz. Kullanıcılara da gün içerisinde maksimum 3 5 ip değişim hakkı verirsiniz, bir hesabı onlarca kişi kullanmaz. Tabi bunlar da hep yazılımsal maliyetler