Merhaba ;

Torrent mu yoksa direk sunucudan dosya paylaşımımı tavsiye ve bilgilerinizi paylaşamnızı isterim.

Sunucu sistemli

download üzerine bir site açmayı düşünyorum kalıcı olacak geçici heves olmuyacak o yüzden tam olarak netleştirip girişmek istiyorum mantığıma yatan torrent açıkcası yinede görüşleriniz öğrenmek isterim. Vip indirme sitelerini bilirsiniz ftp üzerinden erişim verip indirme sağlanır sunucudaki içeriği. Bu mantıkda bir sistem yapsam ala bileceğim en ucuz sunucu sanırım Xeon E3 işlemcili bir sunucu olacak yada almanyadan i7 li bir sunucu aldık diyelim disk olarak da 2 yada 4 trb disk oldu diyelim ram 16-32 arası birşey olsun hatlar malum genelde 100 mbt böel bir sunucu aldım diyelim hadi sistem tutuldu dersek aynı anda 1 sunucuya 1k kişi bağlanırsa içerik indirmek için neolur sunucuda kasma işte çok fazla yük binme gibi sıkıntı oluşurmu ? Hız düşümü oalcağı garanti 1k içerik çekse 100 mbt hatta baya kötü olur ielride dahda artacağını varsayarsak kişinin.

Torrent sistemli

Torrent u artık günümüzde bilmeyen ler azdır hala bilmeyenler mevcut ama çok fazla değil artık. Seed box alıp kendi içeriklerimi buradan seed yapsam herhangibi bir sıkıntı yaşama ihtimalim varmı yasal vs olarak değil seedbox bazlı işte ne biliyim sapıtma çökme vs mantıklı. diyelim aynı anda 1k kişi içerik çekiyor olsun bun da da herhangibi bir sorun olurmu yoksa herşey stabil devam edermi. Hız olayında ise genelde seed yapanalr ve yapmayanlar orantılı olduğu için hız konusunda bir sıkıntı oalcağını düşünmedim.

Atladığım birşey varsa yada düşüncem yanlışsa sölersenizsevinirim daha önce bu işi yapmış yada araştırmış arkadaşların tavsiye ve görüşleri önemli gerçekten