Asilzade37 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haftalık Yedekleme kısmın da opsiyonel yazan yere tıkladığımda ücretli kısma yönlendiriyor. canlı destekden sorduğum standart bir yedekleme zaman dilimi var mı dedim ücretli kısmın resmini attı bende anlamadım
Bilmiyorum yedekleme almadan hizmet verecek bir firma değil. Olası bir sunucu probleminde siteleri kurtaramazsa kendilerini yerle bir edecek kadar amatör çalışma yaptıklarını sanmıyorum yani. Veriler kaybolursa Türkiye liderliğinden Türkiye rezillerine ışık hızıyla geçiş yaparlar.
Alıntı
Genel Kullanım Koşulları - Politikalar
3- Olası veri kayıpları durumunda bizden ek yedekleme hizmeti satın alınmamış olsa dahi,elimizde sistem hatalarına karşı alınmış yedeklerin mevcut olması halinde bu yedekleri kendileriyle paylaşmaktan mutluluk duyarız.
Kullanıcı Sözleşmesi
3.11: TURHOST, müşteriye ait yedeklerin düzenli tutulması için gerekli özeni ve ehemmiyeti gösterecektir, fakat bu konuda yaşanabilecek sorunlardan dolayı müşterinin uğrayacağı veri kayıplarından sorumlu tutulamaz, müşteri kendi verilerini düzenli olarak kaydetmekle yükümlüdür.
Standart her firma gibi Turhost'da yedeklerini alıyor tabii ki. Yalnızca bunu vurgulamıyor çünkü bu yedekler olası sistem hataları, sunucu çökme vs. durumları içindir keyfi olarak firmalardan şu yedeği göndersene diyen birçok kişi olduğundan bunların önüne geçmek için vurgulamayıp ekstra yedekleme hizmeti sistemi geliştirip panellerine eklemişler yalnızca bu.