Tolga Zengin +5 maç ceza almadığına göre ben de bırakıyorum, adelet?
Valla söyleyeceğimi söyledim hala anlamamışsınız. Bırak hocam bırak tabiki de ne anlatıyorum ben. Ben bırakıyorum yarın ne olacak biliyomusun ? Gs-Fb maçında neler neler dönecek. Tff ne kararlar verecek sen fenerli olarak hop oturup hop kalkacaksın. Sonra yeter *** tutmuyorum takım makım. Beni böyle kanser etmeye,aklımla oynamaya ne hakları var diyeceksin. Sonra anlarsın benim aldığım kararı. Bunu hepimiz için söyledim ben.
Konu Beşiktaş değil. Konu tff'nin bu akılalmaz kararı. Yarın sizin aleyhinize öyle kararlar vereceklerki şaka mı yapıyorlar diyeceksiniz. O yüzden kendi adıma kendime bir iyilik yapıyorum ve taraftarlığı bırakıyorum. Türkiye deki her türlü sporu desteklemeyi de bırakıyorum. İlerde sizde bırakırsınız. Algılar yüzünden hep böyle yapıyoruz. Algıları yıkın o hep söylenen Black Eagle lar. Saldır Kanaryalar. Burası Kadıköyler. Aslanlar kaplanlar hep algı. Ben bunu yeni anladım. Sektörün para hacmine bak ya. Her yerden para akıyor. Haber defter kitap kalem anahtarlık cüzdan kombineler tv programları sayamayacagımız kadar fazla. Hepsi bunlar için. Umarım yakında sizde anlarsınız. Tek başıma bişeyi değiştiremem ama en azından bile bile aptalca bir davranışı sürdürmek istemiyorum. Tarafım belli edeyim de cool arkadaşın dediği gibi ''yiyin birbirinizi banane''