By_vezir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum sen çik bir nefes al iyi degilsin. Yapilan faule de tiyatro diyorsun
Faul olabilir bak faul değil diyen yok zaten. Bu pozisyon direk kırmızı kart değil ki tüm yorumcularda konuştu bunun kırmızı olmadığını Yani gidip rakibine çift ayak kayıp direk kırmızı alan bir oyuncunun pozisyonu ile eş değer tutmanıza gülüyorum. Tahkim kurulu bile ciddi faul diye not düşmüş pek konuşmaya gerek yok o yüzden.

ekb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O zaman Alanya maçında yanlış kaldırılan bayrağı, devamında verilmeyen penaltı ve kırmızı kartı da görüntüler üstünden konuşalım? Hani biz Pepe olmadan yapardık ama siz Muslera olmadan napacaktınız acaba? Hadi derbiyi de geçtim 25 dakika Alanya maçında, penaltı gol olsa, 10 kişi mağlup oynayacaktınız. Adalet çok umrunuzda mıydı?
Tamam konuşalım. O pozisyon sonrasında 5 dakika sonra 1,5 metre ofsaytı görmeyen de aynı hakemdi bunu ne yapacağız? Aynı pozisyonu konuşan sizler niye bunu konuşmuyorsunuz? Bak ben pozisyon icabı konuşmuyorum pozisyonları ele alacaksak emin ol bu sezon en çok mağdur olan kulüp Galatasaray. Çıkarır istatistikleri teker teker vururum yüzünüze problem değil.

likable03 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zalat ve 8-0’ı, malatyaspor’a verdiğiniz arabayı primleri. Okyanusun ötesindeki sevenleriniz say say bitmez polemik istersen uzaaar gider.

Sakın ha aman diyim başka biryerde Cincon’u savunursan gülerler, hor görürler, hatta abartıp aşşağılarlar üzülürsün 😁😂
Yav ne Zalad'ından bahsediyorsun sen? Zalad değil miydi çıkıp bana böyle bir teklif gelmedi diyen?

http://spor.haber7.com/spor/haber/58...8-0-aciklamasi

Boş konuşacağına az etrafına bak. Yok Malatyaspor yok o yok bu. Hani birader resmi bir dayanağın var mı konuşuyorsun?

Bak ben sana resmi bir şey söyleyeyim. O çok temiz kulübün Beşiktaş neden Türkiye Kupasını iade etti? Söyle bakalım bilelim hepimiz. O sezonunun Süper Kupası neden oynanmıyor söyle bakalım.

Okyanus ötesi falan boş konuşma. Nasıl bizde FETÖ'ye dahil olmuş kişiler var ise sizde de var Fenerbahçe'de de var. İhsan Kalkavan kimdir bir araştır öyle konuş. Yok siz Fetöcüsünüz falan bana ergen muhabbeti yapma.

Zaten cincon demenden belli kaç yaşında olduğun. Bende suç ki sana cevap veriyorum.