Arkadaşlar yanlış anlamayın, ben trip atmıyorum ya da tepki vermiyorum. Sadece futbol konusunda bu olayla birlikte gözlerim açıldı. Şu kararın verildiği bir spor camiasını neden izleyip destekleyeyim dedim. Yani benim yarın Türkiye maçı olunca da umrumda olmayacak. Türkiye de spor camiasında adalet olmadığını anladım ve bırakıyorum. Bu kadar basit. Misafir; inan kardeşim bahsettiğin Gs olayını bilmiyorum. O zamanlar nerede napıyordum ya da düşüncelerim fikirlerim ne doğrultudaydı bilmiyorum. Ama bahsettiğin olay şimdi olsaydı yine bu kararı alırdım.

Benimki kapsamlı bir karar yani. Bir olaya tepki vermek değil. Galatasaraylı ol diyen arkadaşım Türkiye de ki adaletsizlik yüzünden komple spor faaliyetlerini bıraktım diyorum. Sporla ilgili ne magazin ne yorum ne haber ne takım hiçbir şeye dönüp bakmam artık. Bir insanı öfkelendiren tek şeyin ''haksızlığa uğradığını hissetmek'' olduğunu söylüyor bilim insanları. Türkiye de bu konuda adalet olmadığını görüp anladığıma göre de artık işim olmaz. Kendime faydalı bişey yapıyorum yani. Size tavsiye ediyorum dedim bu yüzden.