AdanaWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında imar durumu biraz karışık hocam. Evi yaptırdığım alan bahçe olarak görünüyor. Tam 1 metre ilerde imar var, onaylı. Bizim bahçede de imar var görünüyor, ama süreç biraz uzun sanırım. Bir ton onaydan geçiyor. Son 1 onay bekleniyormuş, bende muhtardan ve belediyeye gidip sürekli bilgi alıyorum. Şuan tek katlı bahçe evine vs izin var. İmar da görünüyor, ama ev izni alamıyoruz. O olayı da elektiriği eski gösterip çözebiliyormuşuz. Bayağı yüklü vergi ödüyormuşuz vs. Ama şuan şikayet edilmediğimiz sürece sorun olmuyormuş. Yinede güzel düşüncen için ve ilgin için teşekkür ederim.

Hocam neden çiftçi? Çok yakın tanıtığım bir çiftçi var.
çiftcilere 1 yıl sonra ödemeli kredi veriyorlar diye biliyorum yani 10 bin çekiyorsun aylık kredi taksiti yok fakat 12 ay sonra toplu olarak faiziyle 11-12 bin neyse ödüyorsun, bunu engelliler için filanda yapıldığını duydum, eğer tanıdığınız yakın biri ise çiftci rica edin çeksin krediyi 6 ay sonra sizin krediniz bitince kendiniz için çekersiniz krediyi ve çiftci arkadaşınızın çektiği krediyi topluca ödersiniz