Tevfik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum yanıtın için çok teşekkür ederim. Spor bilgim var az-biraz ama hiçbir zaman bunu biliyorum diye yorumlamam. Kafam rahat olmadığından dolayı (psikolojik sıkıntılar) çok fazla gidemiyorum salona. Bazen yeri geliyor donduruyorum 2 ay boyunca gitmiyorum, bazı şeyleri yoluna koydum ve gitmeye karar verdim bakalım. 91 kiloyum ama löp löp yağ değilim, yani çok fazla yağım yok diyebilirim 6 ay aradan sonra yeniden başladım 2 hafta falan oluyor, daha önce weider whey kullandım gayet iyi ürün ama 300 lira nedir? önerdiğin bcaa da 150 lira toplamda 450 lira. Neyse yine de enişteye iteleyecem

O zaman diyorsun ki sci mx bcaa ile weider whey al kullan diyorsun? Ölçülerine baktım da ortalama 1.5 - 2 ay götürür sanırım?
Hocam zaten kimse her şeyi bilemez. Bildiklerimi aktarmaya çalıştım ben sadece
Ben aşırı sinirlenen bir insanım bu nedenle spora başladım. Tüm sinirimi stresimi ağırlıklardan çıkarıyorum. Moralim bozuk olunca spora gidiyorum çok iyi geliyor. Bence sıkıntıların var diye gitmemezlik yapma. Belki tüm sinir stresini atacaksın Hem emeğine yazık hem zamanına. Biliyorsun çok nankör spor. Yapmayınca güç kaybı ve kas kaybı oluyor.

Hocam sorma.. Her geçen gün pahalanıyor ürünler. istersen diğer protein tozuna bak onu kullanıyorum şuan ben