Hazır backlink paketi satın alsaydanız da bu kadar meziyete girmeseydiniz hocam.
Sonuç kısa vadede etkili gözükebilir ama google bunu anlayamayacak kadar yetersiz değildir.
Biraz düşünelim o hesapların çoğu fake ve anlamsız bir güncellemelerle karşı karşıya hesaplar.
Organiklik sıfır neredeyse. Mantık çok güzel ama sistem spama girdiğinde emekleriniz çöp olacaktır.
Yinede emek verip adım atmanız heyecan verici.. Benzer baska bir sistemi kendimde yaptım ama yolun sonu organiğe çıktı.. Spam'dan elde ettiğiniz verileri güzel değerlendirebilirseniz faydalı bir çalışmaya dönüşebilir..
hocam aslında benim sistem spam yapmamaya özen gösterecek şekilde ayarlandı.. Örneğin sabah ilk turda forumlara" şu filmi nerede bulabilirim" diye (başlıklar değişkenlik gösteriyor) konular açılıyor.. 2. turda aynı forumdaki 2. hesap "bu filmi şurada bulabilirsiniz"diye yanıtlıyor

her forumdan 5'er hesap açtım, istekler ve yanıtlar aralarında paslaşacak şekilde ayarlandı

yani doğal yoldanda bunu gibi konular açanlar illaki var.. Google bunu spam olarak görebilir birşey diyemeyeceğim ama bakalım neler olacak