Merhaba ;

web için bir kodlama yaptırtmak istiyorum. Daha önce yaptırmıştım lakin tam istediğmiz şekilde olmadı dosya inerken önce hosta çekip oradan kullanıcıya ilettiği için hostun kaynağını kullanılıyordu inerken trafik , hız vs direk dosyanın olduğu yerdeki kaynağı kullanmıyordu o yüzden işimize yaramadı biraz araştırdım birkaç kişiye sordum zor dediler yinede konu açıp sormak istedim.

x dosyası var diyelim bu dosyayı bilinen yerden örnek vereyim googledrive,onedrive,yandex misal buraya yükliyicez dosyanın indirme linkini şifreleticez kişi indirirken ana kaynağı görmiycek ( işini bilen gerekli ağ izleme vs gibi şeyler le incelendiğinde çıka bilir ortaya bu sorun değil ) yani dosya diyelim drive.google.com/xxxx ise bunu ister benimsitem.com/xxxxx yada direk xxxxx yapsın önemli olan şifrelenip indirilirken görünmemesi ve dosya inerken drive.google.com/xxxx buradan inmesi sitenin kurlu olduğu hosta indirip oranın hız ve trafiğini kullanarak insin istemiyorum. Bu yapıla bilirmi eski yaptırdığım kaynak dosyaları mevcut duruma göre paylaşa bilirim anlaştığım kişi ile yapıla bilirse fiyat öğrenmek isterim pm atarsanız sevinirim yapılamaz ise altarnatif öneriniz varsa onu da dinlemek isterim işin aciliyeti var diye biliriz.