Bende 10.sınıfım, her konu için bütün konu başlıklarını öğrenmen lazım. Eğer eskiden biliyorsan youtubeden video izliyebirsin veya benim şu an önümde 10.sınıf derece yayınları fasikülleri var. Her konu için ayrı ayrı fasikül, alt başlıklar içinde konuyu çok güzel anlatıyor öğrenilmesi gereken bilgileri veriyor. Arkasında da zor sorular mevcut. Kitaptan çok memnunum. Almanı öneririm, maddi durumun iyi ve zamanın mevcutsa hayalkurun.com'a girip bakabilirsin, hoca da soru çözümleri ile beraber anlatıyor kendisinden de memnunum fakat dersler biraz uzun, zaten eğer izleyip kavrarsan en zor soruyu bile yaparsın o derece anlatıyor. Son olarak çözemediğin sorularu mutlaka birine çözdür ve çözemediğim sorular defteri yapabilirsin. Bilki önemlii olan bildiklerini yapmak değil yapamadıklarını öğrenmek.

hesapadim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10. sinifim matematik bu seneye kadar iyi gidiyordu 80 falandi, herkes beni sayisalci biliyordu, sozelim berbatti

suan ikisi de berbat
Aynı sorundan bende müzdaripim, ortaokuldan 90'dan aşagı matematik notum yoktu, bana matbasri filan derlerdi o derece iyiydi. Allaha şükür teogdan iyi bir şey yapıp bir fen lisesine yerleştim. 9 sınıf tek kelime ile rezaletti . Şu an toplamak için her yolu deniyorum. Yavaş yavaş da toplamaya başladım. Sana önerrebileceğim tek şey, dersi çok iyi dinle, analiz yap . Olabildiğince ezberlemekten kaçın. Önemli olan konuyu kavrayabilmen. birde test çöz veya yapamadığın soruları mutlaka birine sor. Bana sorabilirsin