Varlığınız ne kadar olursa olsun ben Binance tavsiye ederim. Gerek tüm teknik analiz sitelerinde grafiklerinin listelenmesi (TradingView, Investing), gerek coinlerinin çeşitliği, gerek yüksek likidite olanağı, yakalayabilirseniz günlük pumplar ve BNBnin güzellikleri beni bu borsaya bağladı
Devletin gözüne batacak tutarlarda yüksek para çekme olanağım olmadığı için deneyimim yok ancak yaşayan kişiler bunun kripto para alışverişinde kullanıldığını kanıtlarlarsa sıkıntı olmadan paralarını alabildiklerini söylüyorlar. Ya da parayı parçalayıp bir kaç tanıdığınızın banka hesabna ödeme isteyerek izlenme ihtimalini de ortadan kaldırabilirsiniz. Bir diğer alternatif de, eğer bu noktada pek çok komisyonu göze alabilecek ciddi karlar etmişseniz kripto paralarınızı yurt dışında kripto para ile ödeme alan mağazalarda ürüne dönüştürüp burada satabilirsiniz

.
Normalde alışkanlığım değildir ama Binance üyesi değilsinizdir belki diye ref linkimi bırakıyorum. Eğer deneyimsiz bir trader iseniz refimden üye olmanız durumunda Binance borsasında iyi karların nasıl edilebileceği konusunda yardımcı olabilirim
https://www.binance.com/?ref=17703997