Herkese Selam öncelikle arkadaşlar bir oyun var ve bu oyun muhtemelen ben kaynak kodlarına baktığımda, Socket.io Socket.io.js gibi js var zaten Socket.io olunca anladım yani o site ile bir ilgisi olduğunu ben node js server kurdum v.s ancak bu Socket.io ve, Socket.io.js bana biraz yabancı geldi.

istediğim olay şu arkadaşlar bir oyun bu js lerden sanırsam çekiyr oyunu chrome consoldan baktığımda herhangi bir ip adresi yok sadece js lerde, port var herneyse ben bu sisteme yabancıyım.

kısaca istediğim şudur bahsettiğim bir oyun burdan çalışıyorsa bu kaynak kodları alıp benim kendi hesap üzerinden çalıştırmak mümkünmüdür eğer bu işi yaparım diyorsanız ücret konusunda her türlü anlaşır iş bitiminde demo göstermeniz şartı ile onaylandıktan sonra,ödemeniz hesabınızda olur.

bu işi yapacak varsa cevap bekliyorum forum dışı iletişim skype oyunlar100

iyi forumlar dilerim.

Konu Güncelleme Ve Ek Bilgi:

arkdaşlar özel mesajda bazı arkadaşlar inceleme sonrası diyorki, birebir clonlarım kopyalarım fakat şunu hatırlatmak isterim oyunun çalıştığı siteyi ben local de yani pc de çalıştırabiliyorum oyun zaten 1 ufak bir oyun ve sitenin index kaynak kodlarını kopyalayıp zaten local de sitede çalışıyor.

ben hesas oyunun oyun dosyalarının çekilmesi clonlanması ve benim yönetmem açıp kapatmak gibi,

konuyu güncelliyorum ki sizinde boş vaktinizi almak istemiyorum teşekkürler