yoo sayfa adları değişebiliyor. ben isimleri aynı zannettim o yüzden direk birleştirmeyi deneyebilirsin dedim. sayfa adlarını değiştirirsin ama bunun için zamana ihtiyacın olacak. çünkü birer hafta arayla kelime kelime değiştirebiliyosun.
örneğin sayfanın adı: binek arabalar
değiitirmek istediğin isim: kırmızı güller
ilk önce binek kelimesini silip yerine kırmızı yazıp onaylıyorsun. son kelimeden de başlanabilir. bir hafta on gün kadar bekledikten sonra arabalar kelimesini silip, güller yazıp onaylıyosun değişmiş oluyor. 2-3 haftada oluyor toplam yani. kelimeler daha uzunsa daha uzun zamana ihtiyaç var kelime kelime değiştiği için. ve uzunsa beklenen süreyi her ihtimale karşı biraz uzun tutmanı tavsiye ederim. ben olsam 800 beğenili sayfayla hiç uğraşmam dursun kenarda belki bi gün ilgilenirim derim ve 17 k lık sayfaya yoğunlaşırım. hani oda yüksek beğenili olsa uğraştığına değebilir de gerek yok bence. ama tercih sizin tabi
Deneyemedim dahi hocam çünkü sayfa adları değişiyor deniyor ama cahilliğime geldi araştırmadım istediğin şekilde değişmiyormuş dolayısıylada birleşmiyor