oguz44 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar ben 19 yaşındayım ve saçlarım dökülmeye başladı hissediyorum , görebiliyorum . Saç ekimi yaptırıp memnun kalanlar lütfen yardımcı olabilir mi , yada yaptırıp memnun olmayanlar neden memnun kalmadıklarını yazabilir mi ? Şimdiden herkese teşekkürler
MortalKombat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yakında zamanda bende ektirmeyi düşünüyorum takipteyim konuyu.
Arkadaşlar merhaba, size iki konuda çok net bilgi vermek istiyorum, yakın bir kız arkadaşımın abisi saç ekim uzmanı, Trabzonda klinikleri var, onunla bu konu üzerinde konuştum, bu arada kendiside klinikte ameliyatlara giriyor, saç ekimi ektirdikten sonra biten bir şey değil, belirli dönemlerde tekrar tekrar yaptırılması gereken bir tedavi yöntemi olarak anlatıldı bana ve özellikle erken yaslarda önerilmiyor bilginiz olsun, gidip bir kliniğe sordugunuzda elbette size ekelim diyecekler, ben bu işin profesyoneli değilim, uzmanı değilim ama çok iyi bir kliniğe sahip oldukları için bizzat işin profesyonelinden bilgiler aldım.. peki ben neden bilgi aldım ?

Babam saç ektirmek istedi, şartları vs konustuk babam pek mantıklı bulmadı, sonrasında bu konu da uzmanlarından bilgi toparladım, minoxil forte 5 ürünü var, bu ürün üzerinde çok geniş bir araştırma yaptım, ürünün yan etkilerini vs de araştırdım, özellikle Alman ve Amerikan forumlarında dolaştım, facebook üzerinden gruplara baktım, çok verimli bir ürün oldugunu gördüm, babam kullanmaya baslayalı 7.ay oldu suanda 7 tüp bitirdi, durumu inanamayacağım derecede olumlu oldu, ürünü mutlaka incelemenizi öneriyorum.