Jeal0usy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sayfalardaki reklamlara tıklanma oranı hocam bildiğiniz, örneğin 1000 gösterimde kaç tıklama bekliyorsunuz gibi bir soru sormak istemiştim. TBM sektöre göre değişiyor, 3000 tl aylık gelir için epey gösterime ve yüksek bir sayfa to oranına ihtiyacınız var gibi duruyor o yüzden sordum, ben aylık 1000'i göremedim henüz ama gösterim pek almadığım için sanırım. Örneğin 500 gösterime 50 tık alıyor reklamlar şuan. 0.15-0.20 tbm ile günde 8-15 tl arası bir gelirim var. Ben de geliri yükseltmek için fikir amaçlı soruyorum yanlış anlamayın.
şu an sitede reklam yok ama açıkçası ben 100 gösterime 5-7 tık gibi tehmin ediyorum. Reklam koymaya başladıktan sonra yine yazarım durumu

Selanik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam dost aci soyler. Maalesef haber sitesiyle hele ki o bahsettiginiz sekildeki bir haber sitesiyle 5 ayda 3.000 TL gelir getirecek bir proje yapilmasi imkansiza yakin.Bence ya sektor dgistirin veya 5 degil 15 ayı hedefleyin..
aslında haklısınız ama hedefi yüksek koydum, yaklaşabildiğim kadar yaklaşırım. olmazsa da canım sağolsun