banlayabilir, hakli. kendi sitesi. istedigini yapar. gene ucu kendisine dokunur.
siz de haklisiniz.
ben aglamiyorum, sadece "dinsizin hakkindan imansiz gelir" olayini anlatmaya calisiyorum
Dinsizin hakkından imansız gelir denklemi iki ucada işliyor iki ucuda keskin. Hani demişsiniz ya adblock a bu kadar ses etmediniz. Evet doğru adblock`a bu kadar ses edilmedi çünkü adblock`a rağmen kör topal işler ilerliyordu ama bu operatörün vermeyi taahhüt ettiği şey hepimizi ezer. Bu sefer iş gerçekten taş kemirmeye gelir.
Operatörü banlarsın ziyaretçin olmaz bu doğru ama banlamazsan sunucu parasını cebinden ödersin. Zarar-zarar bunun başka kombinasyonu yok her türlü zarar etmeye geliyor iş.
Teknoseyir.com ücretli üyeliğe geçişi bu yüzden yaptı. Gelirleri sürekli törpülendi törpülendi en sonunda bu yola girdiler. İleride bir çok sitenin bu yola girmeye çalışacağını ama başarılı olamayıp kepenk indireceğini maalesef ki göreceğiz.
Hem ülkenin ekonomisi sıkıntılı hem internet işleri dahada sıkıntılı. İnsan olacakları artık düşünmek bile istemiyor.