Eskiden sağlık, eğitim, ekonomi vs.. eleştirirken, kimse konuyu siyasete çekmezdi. Fakat şu an yapılan en ufak eleştiri, hemen siyasete çekiliyor. 39 yaşındayım ve bunu ilk kez yaşıyorum. Zamanımızın gençleri, desteklediği siyasi partinin en ufak yanlışını bile kabul etmiyor. Aslında sadece gençler değil, orta yaş ve üzeri kesim bile tahammül edemiyor. Bakın arkadaşlar; sağlık alanında devrim oldu denilen şey, tamamen teknolojik gelişme ile alakalı. 15 yıl öncesinin teknolojisi ile bugünün teknolojisi arasında çok fark var. Fark yok diyen karşıma çıkabilir. Mümkünse benimle yaşıt ya da benden büyük olsun. 18 yaşındaki genç arkadaşımız çıkıp da, eskiden böyleydi şimdi böyle oldu demesin.
Konu sahibi kardeşim, seni çok iyi anlıyorum. Benim de 5 yaşında bir kızım var. Onun gözünden dökülecek bir damla yaş için dünyayı yakarım. Fakat elden bir şey gelmiyor. Sabredecek ve ülkemizin refah içinde yaşayacağı günü bekleyeceğiz.
Kesinlikle katılıyorum.Ayrıca konu da ki yakışıklı için r10.net ailesi olarak birşeyler yapmamız gerekiyorsa gerekeni yapalım.